Sammensætnings planer

Så er der noget nyt under overvejelse.

Swip, som vi har beholdt for at føre linjen videre, er så hyperaktiv, at vi overvejer om han har en eller anden form for hyperaktiv lidelse.
Vi har begge set chinchillaer før, der er gået igennem forskellige faser, hvor de har været hyper, men det er helt ude af kontrol med Swip. Han har desuden den her grimme vane med at bide fra sig, hvis han er utilfreds med et eller andet. Ikke bare et nap, men et rigtig bid.
Hvis det ikke er overstået når han er omkring 1 år gammel, overvejer vi kraftigt at få ham kastreret, og sætte ham ind til en hun.

Christian skal ikke bruges i avl fremover, så vi overvejer at vi også kan få ham kastreret, og sætte ham med en hun.

Det ville betyde, at Christian ville komme ind med Thea, og Swip ville komme ind med Mystique.
Aldersmæssigt passer de ikke lige frem sammen, men det er noget vi må tage, når vi kommer der til.

Swip bliver 1 år i 2012. Mystique bliver 9 år.
Thea bliver 7 år, og Christian bliver 4 år.

Det ender formentlig med at blive løsningen, for hvis Swip ikke snart bliver lidt mere "normal", kan vi ganske enkelt ikke bruge ham i avl.

Flere par er desuden ikke noget, vi begynder på inden for nærmest fremtid. Ca. 6 dyr passer meget godt til os, især med vores nuværende bolig situation.
Med 6 dyr er der også taget højde for evt. unger vi ikke kan komme af med.

Så mangler vi kun, at jeg får taget mig sammen til at sætte Furrytails' Madonna og Hilltops Jupiter sammen. På den ene side vil jeg vanvittigt gerne have dem sat sammen. På den anden side har jeg ikke lyst til at få unger, fordi markedet er så overrendt med chinchillaer som det er.

Kommentarer