2 uger 15. juni

I lørdags skrev jeg lidt om 1 ny unge.
Der nåede at komme to i alt.
Startvægt på hhv. 31 og 50 g.
1 dag gamle vejede de hhv. 32 og 50 g. 
Det er to Pink White Ebony piger.
De to piger ved siden af hinanden. Her kan man se at den store har 2 farver i hovedet, og få en ide om størrelses forskellen.Der er mest knald på den store, men det er der heller ikke noget at sige til, for den lille har ikke rigtigt fået åbnet øjnene endnu.

Jupiter er taget fra. Det er muligt han fik parret Madonna, nu må vi se. Efter han har er kommet fra, har hun fået overskud til at tage sig mere af ungerne.
Jupiter var ellers rigtig sød til at starte med. En smule forvirret over hvad der skete, men meget interesseret i ungerne.
Hvis der kommer unger igen om 111 dage, ryger han fra med det samme.

Jeg kender en del der har dyr, der selv kan styre det med unger og genparringer, derfor prøver vi det altid af ved første kuld, på nye par, men vi har endnu ikke oplevet et par, der ikke hoppede på hinanden med det samme igen.
Madonna var faktisk ret hurtig til at overgive sig, og så ikke ud som om hun blev videre irriteret over Jupiters tilnærmelser.

Den store pige. Mor Madonna kan ses i baggrunden. Den ene side af hendes hoved er brunt, mens den anden side er hvidt. Hun kommer formentlig til at hedder Furrytails' Harley Quinn

Den lille pige. Mor Madonna er også i baggrunden her. Hun er helt hvid, med et sart gyldent mønster i pelsen, især på bagenden. (Bliver nogle steder kaldt apricot). Vi har endnu ikke fundet et navn til hende,

Kommentarer