En lille hurtig update

Jeg har ikke været så god til at opdatere her inde, for at sige det mildt.

Der sker ikke det store.
Vi håbede på at Madonna var drægtig, og at der ville komme unger omkring april eller maj, men hun gik tom, selvom hun havde en del symptomer.

Så døde en stor del af mine forældres vin, og det har dyrene så nydt rigtig godt af :)

Sidst men ikke mindst er vi nu nede på 5 chinchillaer.
Swip havde det ikke optimalt her hos os. Hans bed sig i halen, så den blev mere og mere afpillet. En chinchilla med en halv rottehale er et mindre kønt syn.
Vi prøvede at have ham ude og løbe, men han var ikke specielt begejstret for knægten, og vi kan desværre ikke rigtig have dyrene ude, hvis knægten ikke får lov at sidde hvor de løber.
Men så var der et par der henvendte sig, med henblik på en ny ven til deres chinchilla, og vi aftalte at de kunne få Swip med hjem, og levere ham tilbage hvis det ikke gik.
Det er ca. 1½ uge siden, og han er der endnu :)
Så vi krydser fingre.

Vi savner Swip, men hvis det virker for ham det nye sted, er det en meget bedre situation for ham. De har nemlig også tid til at nusse om ham, og han er et lille nussedyr.

Så er det kun Thea der går alene, og det får hun lov at blive ved med. Det er muligt vi kan prøve at sætte hende med en anden hun, hvis der kommer noget hununge i et kuld på et tidspunkt, men nu må vi se. Hun virker til at trives fint alene.

Ellers døjer vi en del med varmen. Især dage med høj luftfugtighed tager pusten fra dyrene, og vi har en del bøvl med at holde temperaturen under 25 grader, selvom vi åbner fra morgen til aften, og nogle gange også hele natten.

Kommentarer