Furrytails klanen

Her er hele klanen så. Billederne er sat sammen ifht hvem der går i bur med hvem.
Thea går for sig selv. Hun har ikke gidet andre siden hendes søster døde, heller ikke helt små unger, så hun får lov at gå alene. Hun er fra 14. marts 2005 så hun bliver 12 lige om lidt.

Speedy og Kuk. Vi er stadig i rigtig meget flytterod, så jeg kan ikke lige få slået Kuks fulde navn op. Tidligere har Speedy gået med Blue, men han går sammen med deres søn Pandekage, og så har Speedy fået den her lækre fyr som ny partner. Der kan kun komme beige og pink white på dem, poss TOV og Ebony. Jeg håber de giver nogle fine PW unger fra sig, med pletter. Speedys kuldsøster havde rigtig fine aftegninger, men hun var hetero hvor speedy er homo. Jeg er helt vild med lyse standard dyr, men da der ikke rigtig er salg i dem, var det med at finde en sammensætning der ikke kunne give standard.


'
Madonna og Elvira. Mor og datter. De skal have en fyr på et tidspunkt. Så håber jeg et Elvira køler lidt mere af. Hunner der er sådan lidt sjove, har det med at blive mere afbalancerede når de får et kuld unger. Det bliver så min første trio. Elvira (TOV ebony) er bestemt ikke glad for det billede halløj. Madonna synes det er ret spændende, eller lidt ligegyldigt.
Blue og Pandekage. Blue er lidt en linselus og rigtig sød. Pandekage er stik modsat, det vil han overhovedet ikke være med til, og så er han altså lidt fed. Men der forsvinder også enorme mængder mad i deres bur. Pandekage er søn af Speedy og Blue, der bestemt ikke har de tendenser til at æde og  blive fede ;) Så der skal nok investeres i en flying saucer på et tidspunkt, der kan sættes på trådnettet.

Kommentarer