Save the Wild Chinchillas

En gang chinchilla fanatiker, altid chinchilla fanatiker :)

Jeg har jo et blødt punkt for chinchillaer, og det gælder bestemt også de få vilde dyr der er tilbage.
Der findes dog en NGO der gør et kæmpe stykke arbejde for den vilde chinchilla. Modsat mange af de serier man f.eks. kan støde på, på AnimaPlanet, hvor folk kæmper for at redde en truet dyreart, men habitatet stødt og roligt forsvinder, samtidig med at der skal reddes flere og flere dyr, så arbejder SWC ikke direkte med chinchillaerne, men arbejder mere med egentlig naturbevarelse, Det vil sige at de områder dyrene lever i, bliver bevaret, frem for at bevare et dyr, der ikke har noget natur at vende tilbage til.
I den proces er det ikke kun chinchillaerne de hjælper. De hjælper et utal af dyre og plantearter, der er truede i større eller mindre grad.

Område beplantet i 2010, der giver frø (og dermed mad til chinchillaer) i 2014

Jeg har længe gerne villet støtte SWC økonomisk, men har haft svært ved at hitte ud af hvordan man gjorde, da pengene enten skulle sendes med chek, eller over paypal, men via en anden organisation.
Nu har Amy fra SWC fået sat en GoFundMe side op, hvor man kan donere penge til SWC https://www.gofundme.com/pyhtng/donate
Jeg har endnu ikke kunnet få den til at virke, men det er formentlig fordi der er bøvl med browseren eller forkerte oplysninger.

Hvis du vil vide mere om det kæmpe stykke arbejde SWC laver, kan du gå ind på WildChinchillas.org se forbi deres Facebook side, eller melde dig ind i DCKF og læse lidt om dem i nyhedsbrevet der kommer nu her (det er gratis at melde sig ind i DCKF)

Kommentarer