Dyrenes Beskyttelse er ligeglade!

Det er skandaløst.

Dyrenes Beskyttelse hiver den ene million til sig efter den anden, gennem donationer, i arv og deres medlemmer, men når det kommer til stykket, er Dyrenes Beskyttelse ligeglade, hvis der ikke er præstige i det.

Det er den oplevelse langt de fleste smådyreejers står med, hvert eneste år.

Hvis du som smådyrsejer skal have en chance for at få hjælp, skal det der sker være helt grotesk. Som f.eks. det marsvin der blevet sat ild til, for nogle år siden.
Så er DB straks på banen, og vil gerne hjælpe. Det giver god omtale, og viser hvor søde de er ved smådyr.

Samtidig er DB kæmpe fortaler for, at alle dyr de ikke lige anser som egnede dyr, bliver forbudt at holde i Danmark. Man er ligeglad med udtalelser fra folk der har holdt dyrene i årevis.

Men det største problem er helt klart, at alt for mange mennesker, gang på gang oplever, at hvis de retter henvendelse ang. kaniner, marsvin e.l. så er DB ligeglade.
Man skulle ellers tro at det var nemmere at finde plads til et misrøgtet marsvin, end til en misrøgtet kat, men sådan hænger det tilsyneladende ikke sammen for DB.
Her er de vigtigste dyr, dem der er flest af i det danske samfund, for hvis DB fokusere på dem, er der større mulighed for at hive penge ud af sagesløse mennesker, der oprigtigt tror at de støtter en god sag.

Heldigvis er der enkelte mennesker inden for DB, der rent faktisk interessere sig for dyrs velbefindende generelt. Desværre virker det ikke til, at disse mennesker har en stemme hos DB.

Måske skulle DB gå over til at kalde sig, Hunde, Katte, Heste og Landbrugsdyrenes Beskyttelse.

Kommentarer