Anmeldelse: Tiny Town Roll med morgenfrue og persille


I dag var vi en tur i byen, og gik forbi PetWorld hvor vi faldt over de her tunneller


Der var to valgmuligheder, nemlig morgenfrue og rødbede. Da jeg ikke er helt vild med at give tørrede rodfrugter, faldt valget på morgenfrue, i og med det er en blomst de relativt tit får som guf, både friske og tørrede.


Selve røret er lavet af noget hårdt pap. Inde i tunnellen er der hø, der virker til at være af en fornuftig kvalitet. Og den har en størrelse så dyrene kan sidde oven på og kravle ind i den, når den er tømt, eller den kan fyldes op med hø igen.


Dyrene var generelt meget interesserede da de blev sat ind i burene, men pusten gik lidt hurtigt af. Høet har der ikke været nogen interesse for, men det havde jeg egentlig heller ikke regnet med.
De virker til gengæld mere holdbare end jeg først havde troet, så det er muligt de ikke bliver ødelagt på et par dage, men nu må vi se.


Alt i alt en sjov måde at give dyrene lidt adspredelse, men det er ikke noget jeg ville investere i at give hver gang de bliver ødelagt. Den får 4 chinchilla hoveder.
Kommentarer

  1. Tak for endnu en god produkt vurdering. Hvad holdt dine Chiinchillas af de tørrrede blomsterblade uden på røret?

    SvarSlet
  2. Teton prices per ounce - Titsanium Artists
    Teton titanium trim hair cutter reviews prices per ounce is a price you can pay citizen titanium watch to purchase a trekz titanium pairing bottle of champagne for prices, babyliss pro nano titanium curling iron per ounce ecm titanium or more are the main component of the bottle or the main

    SvarSlet

Send en kommentar