Stamtavler, aner og større unger

Far Chin-Sans Kukana (Standard Grey Vc, Sc og GVc) Mor Furrytails' Speedy (Homo Pink White Ebony poss TOV)
Ungerne bliver navngivet efter et ElfQuest tema. Det er en kult tegneserie der kan læses gratis, på engelsk her. Det er i øvrigt første gang vi har et kuldtema, hvor der ikke har været et navn der har dannet grundlag for temaet. Denne gang er det temaet der har dannet grundlag for navnene.

Furrytails' Tanner
Stor dreng. Hetero Tan Ebony poss. Violet carrier, Sapphire carrier og German Violet carrier.
 Han ser næsten dobbelt så stor ud som den lille dreng. Meget stille og afslappet i det.

Furrytails' Dewshine
Pige. Hetero Pink White Ebony poss. Violet carrier, Sapphire carrier og German Violet carrier.
Der er knald på den lille dame. Hun er den eneste hvide i kuldet, og når der går bunke i den, ender hun altid med at ligge neders. Hun er den største i kuldet.

Furrytails' Moonshade
Pige. Hetero Tan Ebony poss. Violet carrier, Sapphire carrier og German Violet carrier.
Har fået et par grimme hakker i det ene øre og et hak i halen. Det gør hende dog rimelig let genkendelig i forhold til de andre unger. Hun fistre rundt lige som sin søster. Hun er lige en gang større end den lille dreng.

Furrytails' Skywise
Lille dreng. Hetero Tan Ebony poss. Violet carrier, Sapphire carrier og German Violet carrier.
Meget sød stille og rolig dreng, lige som sin storebror. Han kan også godt finde på at tage imod guffer, når der tilbydes.


De to drenge kommer til salg. Pigerne kommer formentlig også til salg, men jeg har jo den sidste siddende hos en pelsavler. Furrytails' Nightfall. Hvem vi beholder må vi lige se på. Det kommer også an på hvem Thea har lyst til at gå sammen med.

Jeg har siddet og rodet lidt med deres stamtavler i dag. Vi har ikke en ensartet tavle, så vi laver dem selv. Dvs. at jeg sidder og plotter ind, fra de andre tavler jeg får med, når jeg køber ind. I den forbindelse er det ret sjovt at sidde og se på hvor man egentlig har linjer fra. Kuks morfar stammer f.eks. fra USA, mens hans mormor er Norsk. På hans fars side er dyrene fra danske pelsavlere. På Speedys side er der Tysk og Norsk blod i anerne.

Kommentarer