Nye Dino Billeder

Så er der nye billeder af Dino.
De er fra den 15. marts :)

Her ser han en smule pjusket ud på numsen.
Han er lige blevet placeret på sofaen til sin lille foto session, og man kan ret tydeligt se hvad der sker med chinchilla pels, når en chinchilla har været oppe :)


Og sådan ser en fræk Dino så ud...
Man kan se at der ikke går lang tid, før han spurter et eller andet sted hen. Det er ret typisk at de bliver sådan lidt flade og lange i det, og så får de bare et lumskt udtryk.Dino med numsen til.
Bemærk det underlige mellemrum på hans hale. Det er nok nemmere at se på de to billeder ovenfor, men det kan også ses her. Som på det første billede, kan man også her se at hans pels på rumpen virker noget nusset.Her kan vi igen se et knæk, men der er ikke den helt
frække attitude på endnu. Han ser faktisk en smule usikker/undrende ud. Det skyldes nok, at det er først gang han er ude på den her sofa, og der er meget lyst i lokalet + en masse nye lugte og lyde :)

Og så lige hurtigt noget helt andet. Han er begyndt at bevæge sig helt op i toppen af buret, og tage fast føde til sig. Det tror jeg, at jeg skal have et billede af på et tidspunkt. Det ser sjovt ud når sådan en lille en, kæmper med en stor pellet.


Her er herren så i det frække lune igen. Og her kan man virkelig tydeligt se det omtalte hak i halen :)
Det har været der siden fødslen. Først troede jeg at hårene bare var klistret sammen, men det er også muligt at Mini har fået gnavet i dem.
Som en hver anden chinchilla med respekt for sig selv, bevæger Dino sig her væk fra kameraet. Det der med at sidde stille for at få taget billeder når man er ude, er bare ikke sjov. Det er meget bedre at spurte rundt, så der kommer så mange mislykkede billeder som muligt.
Det bliver meget værre når de bliver lidt ældre. Så er der godt nok knald på ;)Som alle ved, gælder det om at komme så højt op som muligt. En pude som denne her er især genial, forden den har mønster man rigtig kan kravle i.
Men puder er nu dejlige at varme fødderne på.

Op på puden!
Men husk at smage på den først! Det kunne jo være at den kunne spises.

Mere fod-pude-nusning. Når man ved man er nuttet, kan man jo lige så godt udnytte det, og lige vise sig lidt på den fine pude.
Forsøg på at kravle op af sofaen. Ikke så effektivt som hvis man har en pude. Men man er vel chinchilla, og så må man jo blive ved med at prøve. Det skal nok lykkes på et tidspunkt!
Og som alle ved, er der ikke noget bedre end et vindue med en masse ting i, så det er bare med at komme op.


Og det var så alt for denne gang. Flere billeder på sofa blev det ikke til, for det var meget sjovere at prøve at hoppe på gulve

---
Jeg prøvede på at stille det fint op. Men en ting er hvordan det ser ud når jeg skriver, en anden er hvordan det ser ud når jeg trykker på eksempel, og så har vi et helt tredje udseende når det rent faktisk blive udgivet.
Det er jo super genialt.
Ja, så kunne jeg jo bare kigge i html'en og rette der... Meget kan man sige om blogger, men html delen er godt nok noget værre rod, der ikke rigtig er til at finde hoved og hale i, og der er et hav af tags man kan undre sig over hvorfor de overhovedet har proppet ind... Så det har jeg mere eller mindre opgivet. Det bliver kun til lidt retten i link til tider, men det er den lagt fra altid glad for. Det er ellers begrænset hvor meget rod man kan lave, når man beder den om at åbne links i et nyt vindue ;)

Kommentarer