Sammensætning og løbetur

For anden gang har jeg nu forsøgt at sætte Thea sammen med Madonna og Mystique.
Det er godt nok besværligt. Nick og jeg har snakket om det, og vi bliver nok nødt til at prøve en tur kun med Thea og Madonna.
Donna er egentlig fin nok det kun er hende og Thea. Men så snart Mystique også kommer ud, går hun helt i selvsving, og mener at hun skal bestemme. Det resulterer i at Thea bliver super paranoid, og går til angreb på både Donna og Mystique.
Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at sætte Donna til en han på et tidspunkt, skal vi vist have fat i en der er meget stille og rolig, for der er ingen tvivl om at hun vil bestemme. Hun er virkelig en lille diva.
Heldigvis er det ikke blevet til andet, end at der er fløjet en masse pels rundt, og så lige den med at Thea har være rimelig nervøs.
Da vi satte Donna og Mystique i deres transportkasse igen, og Thea fandt ud af at de ikke var der mere, begyndte hun heldigvis at slappe af, og fik spurtet lidt rundt selv.
De har nok været ude omkring en time i alt. Dvs. at det nok kun har været omkring ½ time for de to andre.


Så har vi haft Mini, Krille og Dino ude. Dino var ude på en reel løbetur for første gang. Det var godt nok underholdende at se på. Han hoppede helt vildt, og fik også spurtet en del. Der ud over snakkede de så meget det meste af tiden, at de lød som om der var langt over 3 dyr ude at løbe.
Man kan godt mærke at de har et bedre forhold til os end de andre. Det har formentlig noget at gøre med det bur de sidder i. De er meget nemmere at få fat i, og de har meget nemmere ved at komme til os, da hele fronten kan åbnes. Det er rimelig smart i forhold til div. købebure, hvor man kun har en lille låge eller to man kan åbne.

Så alt i alt har det vært en rigtig hyggelig aften, selvom det kommer til at tage lang tid med Thea og de to andre.

På sigt ville jeg som sagt gerne have Donna sat til en han, og så ville det jo være smart hvis Thea og Mystique kunne gå sammen. Men jeg skal så også over og hente Toby hos Kristina, og nu overvejer jeg lidt om jeg skal få ham kastreret, og sætte ham med Thea. Hvis han er så afslappet som Kristina siger, ville det formentlig være rigtig let at få introduceret Mystique til dem på et senere tidspunkt.

Vi har for mange dyr, på alt for lidt plads -_-;

Kommentarer